Джерела здатностей і дарувань дітей на кінчиках їх пальців. Від пальців, образно кажучі, йдуть найтонші нитки-струмочки, які живлять джерело творчої думки. "Сили розуму міцніють в міру того, як удосконалюється майстерність, але і майстерність черпає свої сили в розумі"
В. А. Сухомлинський

Весела майстерня запрошує

У нашому відділі розпочинає свою роботу гурток "Весела майстерня" для учнів 3-8 класів. Метою занять є об'єднання дітей, розвиток їх творчих здібностей, художнього смаку, розширення кругозору.
На заняттях гуртка всі охочі можуть навчитися власноруч виготовляти витинанки, аплікації, сувеніри, обереги, ляльки-мотанки, тощо. Діти зможуть ознайомитись з літературою на допомогу в виготовленні саморобок, дізнаються про історію виникнення іграшки в Україні,
познайомляться з різноманітними техніками рукоділля.
Ми прагнемо, щоб наші вихованці відчували і знали, що їх праця недаремна, що вони своїми роботами
вносять у світ часточку прекрасного.
Отже, запрошуємо дітей, які бажають пізнати секрети мистецтва малювання, ліплення, торцювання, квілінгу, оригамі та багато іншого у  нашу "Веселу майстерню".
Не сиди вдома! 
Приходь в бібліотеку та стань Веселим майстром!
Ми чекаємо саме на тебе!

2 коментарі:

  1. Вітаю! Ви, як завжди не стоїте на місті, вже й гурток відкрили. Молодці! Ну що ж, творчого Вам натхнення та цікавих занять.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Наталья Книголюб, дуже дякую. Так само, як час не стоїть на місці, так і ми рухаємось вперед. Творчих дітей багато і ми повинні їм допомагати розвивати свої таланти. Саме для цього ми розпочинаємо працювати в "Веселій майстерні"

      Видалити